Inlogformulier

Online bestellen alleen mogelijk bij vestiging Holterweg. Betalen alleen mogelijk via iDeal.

Facebook

Catering

 

  SALADES

BARBEQUE / GOURMET SALADE
Lekker véél vleessalade met mooie garneringen en diverse soorten rauwkost; Vleeswaren: ham/asperge, rollade, salami en paté
€ 7,50 per persoon te bestellen vanaf 4 personen

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-19BOURGONDISCHE SALADE

Feestelijk opgemaakte rundvleessalade met vlees en vis;
Rollade, ham/asperges, salami, paté, makreel, fruits de mèr, haring, crabchunks, gevulde eieren, meloen en diverse soorten rauwkost. inclusief stokbrood en kruidenboter.
€ 12,95 per persoon te bestellen vanaf 4 personen

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-18
HUZAREN(VLEES)SALADE

Mooi opgemaakte schotel met o.a.:
Rollade, ham/asperges, salami, paté, rosbief, gevulde eieren en garnering.
€ 8,95 per persoon te bestellen vanaf 4 personen


VLEES/VIS COMBI SALADE

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-17De salade zelf bevat rundvlees, omringd met een selectie van diverse vissoorten met o.a.: makreel, fruits de mèr (garnalen, mosselen etc.), haring, sardientjes, crab-chunks, gevulde eieren, gevulde tomaten en garnering.
€ 11,50 per persoon
te bestellen vanaf 4 personen

SUPER LUXE SALADE/HORS D’OEUVRES
Eén van de betere salades van Paul van Gurp, speciaal voor fijnproevers. De salade is gemaakt van vlees en vis, afzonderlijk op de schaal gedresseerd. Begeleid door diverse luxe vleeswaren en 1e kwaliteit vissoorten.
Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-20Met o.a.: Ardennerham met meloen, paté, kalkoen borstfilet, rollade en rosbief, palingfilets, hollandse garnalen, gerookte zalm, mosselen, crab, met zalmmousse gevulde tomaten, gevulde eieren en diverse rauwkosten. Het geheel wordt geleverd met stokbrood en kruidenboter.
€ 18,50 per persoon te bestellen vanaf 3 personen

SUPER LUXE COMBI SCHOTEL

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-21De mooiste en meest luxe salade voor de échte fijnproever, met als absoluut hoogtepunt een hele Verse Kreeft. De salade bestaat zelf uit zalm en vlees, afzonderlijk op de schaal gedresseerd omringd door diverse luxe vis en vleessoorten. Het geheel wordt geleverd met stokbrood en kruidenboter.
€ 89,50 (circa. 4 pers.)

  SALADE TRIO

HUZAREN SALADE

ZALM SALADE

KIPKERRIE SALADE

Gegarneerd met de volgende ingredienten:

ham/asperge, rollade, salami, paté, makreel, fruits de mèr, haring, crabchuncks, gevulde eieren,
met zalmmousse gevulde tomaten, meloen, kiwi en diverse rauwkosten, 4 stokbroden kruidenboter.
Ruim voldoende om met ± 10 personen een leuke maaltijd te doen.

€ 120,- voor 10 personen

 BITTERGARNITUUR 

Koud bittergarnituur “standaard”
- stokbroodje paté, hamrolletjes met asperges; haring met roggebrood; blokjes kaas met fruit; cupje Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-24zalmmousse;gehaktballetje; cupje met vleessalade; salami met garnering
€ 41,50 per schaal (ca. 50 stuks)
€ 49,50 per schaal (ca. 60 stuks)

Koud bittergarnituur “luxe” 1

- gevuld ei; stokbrood paling; ham- rolletjes met asperges; haring met roggebrood; filet americain op toast; blokjes kaas met fruit; cupje zalmmousse; cupje gevuld met garnalen.
€ 47,50 per schaal (ca. 50 stuks)
€ 57,00 per schaal (ca. 60 stuks)

Koud bittergarnituur “luxe” 2
- salami mousse op zweedse toast; gerookte zalm op toast; gerookte paling op toast; zoute haring met roggebrood; ardennerham met meloen; gevuld ei; cupje paté mousse; camembert met fruit.
€ 67,50 per schaal (ca. 65 stuks)

Warm bittergarnituur 3

- vlammetjes; kipnuggets; bami hapjes; mini frikandelletjes; bitterballetjes
€ 32,50 per schaal (ca. 60 stuks)

Warm bittergarnituur 4
- gehaktballetjes; mini saucijzen; bami hapjes; vlammetjes; mini kip-kerrie saucijzen; mini ham-kaas saucijzen.
€ 45,00 per schaal (ca. 60 stuks)

- prijswijzigingen voorbehouden - mocht het voorkomen dat bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn, dan mogen wij deze zonder overleg vervangen door andere. Bezorgkosten in Deventer; € 5,00

  STAMPPOTTEN BUFFET 1

Alléén verkrijgbaar in het SEIZOEN

Hutspot
eigen gemaakte stamppot bestaande uit aardappelen, wortelen en uien, bereid op “grootmoeders wijze”

Zuurkool
eigen gemaakte stamppot bestaande uit aardappelen, wijnzuurkoolen gerookte spekjes

Boerenkool
eigen gemaakte stamppot bestaande uit aardappelen, verse boerenkool en gerookte spekjes

Prijs per persoon bij 15 tot 25 personen € 12,50
Prijs per persoon bij 26 tot 50 personen € 11,50
Prijs per persoon bij 51 tot 100 personen € 10,50

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-14

Al onze stamppotten worden geserveerd met Amsterdamse uitjes, zigeunersalade, rookworst, rollade en jus

  KOUD BUFFET 2

Prachtig opgemaakt op grote schalen of spiegels bij minimaal 20 personen bestaande uit;

Huzarensalade
Begeleid met rollade, ham-asperges, paté, salami, ardennerham met meloen.

Zalmsalade
Begeleid met haring, garnalen, gerookte makreel, zalm, crab-chunks, gevulde eieren, gevulde tomaten, vers fruit garnering, diverse rauwkosten.

Prijs per persoon € 15,95







Bij dit mooi opgemaakt koud buffet serveren wij u eveneens
cocktailsaus, knoflooksaus, stokbrood en kruidenboter.

  AMERIKAANS BUFFET 3 (Thema Buffet)

Warm
- Spareribs
- Grote gekruide kipdrumsticks
- Beenham met honing/-
  mosterdsaus
- Kipfilet met gebakken fruit
- Hamburgers, shaslicks
- Aardappelen– en groenten
  garnituur ‘american style’

Koud
- Amerikaanse salade,
  rundvleessalade,
  gemengde salade
- Cocktailsaus, knoflooksaus,
  zigeunersaus
- Stokbrood en kruidenboter

 

Prijs per persoon bij 20 tot 25 personen € 19,95
Prijs per persoon bij 26 tot 50 personen € 18,95
Prijs per persoon bij 51 tot 100 personen € 17,95

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-9  Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-10

 

  KOUD-WARM BUFFET 4

Prachtig opgemaakt op grote schalen of spiegels en geserveerd in warmhoud réchauds
bij minimaal 15 personen, bestaande uit;

Warm

- Saté van varkenshaas
- Grote gekruide kipdrumsticks of kifilet met fruit
- Aardappelen– en groenten, garnituur ‘bonne femme’
- Nasi goreng

Koud
- Rundvleessalade, zalmsalade
- Vleeswaren; roompaté, peperpaté, ham-asperges, salami, rollade
- Vissoorten; hollandse haring, gerookte makreel, crab-chunks,
  fruits de mer (mix van garnalen, mosselen, etc.), sardines

Prijs per persoon bij 15 tot 25 personen € 21,50
Prijs per persoon bij 26 tot 50 personen € 19,50
Prijs per persoon bij 51 tot 100 personen € 17,50
Prijs per persoon bij méér dan 100 personen € 15,95

 

Het geheel wordt opgemaakt met gevulde eieren, gevulde
tomaten, diverse verse rauwkosten, vers fruit garnering en
geserveerd met cocktailsaus, knoflooksaus, stokbrood
en kruidenboter.

Paul-van-Gurp-catering-folder-2012lr-1

Adresgegevens

Hoofdvestiging Colmschate
Holterweg 91
7429 AE Deventer

Tel: 0570-651070
Fax: 0570-657724
E-mail: holterweg@paulvangurp.nl

Vestiging "de Vijfhoek"
Andriessenplein 43
7425 GZ Deventer

Tel: 0570-510967
Fax: 0570-517303

Openingstijden

Holterweg 91

 Andriessenplein 43

   
Maandag:     11.00 - 21.00  Maandag:     gesloten
Dinsdag:      11.00 - 21.00 Dinsdag:      15.00 - 20.00
Woensdag:  11.00 - 21.00 Woensdag:  11.30 - 20.00
Donderdag: 11.00 - 21.00 Donderdag: 11.30 - 20.30
Vrijdag:        11.00 - 21.00 Vrijdag:        11.30 - 20.30
Zaterdag:     11.30 - 21.00 Zaterdag:    14.00 - 20.30
Zondag:       12.00 - 21.00 Zondag:      15.00 - 20.30
   
   
 24 december   
11.00 - 18.30 uur   
 
1ste en 2de Kerstdag  
Afhalen salades en ijstaarten  
11.30 - 12.00 uur  
 
31 december  
11.00 - 18.30 uur  
 
1 januari  
15.30  - 20.30 uur