Over Paul van gurp fastservice restaurant

GOED GEFRITUURD, DA’S LEKKER GENIETEN!

Deze kreet bevat natuurlijk wel een belangrijke kern van waarheid die Paul van Gurp met zijn team van medewerkers zeker wil uitdragen aan de consument.

Onze vestigingen zijn geheel aangepast aan de hedendaagse behoeften op het gebied van eigentijdse uitstraling, assortiment keuze, milieu- en hygiëneaspecten, inrichting, apparatuur en routing om een nog beter rendement van de exploitatie voor nu- , en in de nabije toekomst te bewerkstelligen.

Ook de termen deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn bij ons geen ééndags vliegen maar wij streven continu dit na.

Type bedrijf…..

Paul van Gurp Fastservice Restaurant aan de Holterweg 91 is een modern Fast-Food bedrijf gevestigd in Deventer, in het stadsdeel Colmschate.

Het bedrijf heeft een grote verkoopoppervlakte met 50 zitplaatsen binnen en nog eens 50 zitplaatsen buiten in de zomer op het terras.

Ook beschikt deze vestiging over een grote goed ingerichte keuken om de catering activiteiten te kunnen bewerkstelligen.

Eerste kwaliteit……

In zijn zaak voert Paul van Gurp slechts producten van eerste kwaliteit. Het uitgebreide assortiment bevat o.a. belegde broodjes, frites, snacks, eigengemaakt Italiaans schepijs, softijs, milkshakes, frisdranken, maar ook complete maaltijden, salades, koude- en/of warme buffetten en luxe bittergarnituren vinden gretig aftrek.

Paul van Gurp Fastservice Restaurant aan het Andriessenplein 43 is een modern Fast-Food bedrijf gevestigd in Deventer, in het stadsdeel de Vijfhoek.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de “snelle” Fastfood , met zijn 20 zitplaatsen binnen en in de zomer 20 zitplaatsen buiten is dit bedrijf kleiner dan bovenstaand.

Het assortiment is ook wat beperkter dan het bedrijf in Colmschate maar heeft van alle segmenten de basis in huis!