Over Paul van gurp fastservice restaurant

Paul van Gurp is sinds 1991 een gevestigde naam binnen Deventer en omstreken. Wij onderscheiden ons binnen de fastfoodservice-branche door altijd bezig te zijn met vernieuwing, productontwikkeling en innovatie. Terwijl wij hiermee bezig zijn, vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen.

Als knipoog naar fine dining komt er een nieuw concept wat wij gaan introduceren. Hiermee willen wij benadrukken dat wij staan voor ambacht, kennis, vakmanschap en beleving. Op dit moment hebben wij ons logo al veranderd en zijn de 1e gesprekken gevoerd voor het verbouwen van de winkels naar de nieuwe stijl.

Samen met een team van ruim 45 medewerkers worden er dagelijks mooie prestaties behaald.
We zijn gespecialiseerd in het bereiden van loaded fries, burgers, soft- & schepijs en een groot assortiment huisgemaakte producten. Maar ook diverse belegde broodjes, bedrijfslunches en complete maaltijden. 

Gasten komen bij ons vanwege de kwaliteit, snelheid, service en beleving.

Er zijn 3 pijlers waar wij dagelijks ons in willen onderscheiden: product, proces en het team.
Het team is het fundament van het bedrijf. Daarin investeren wij veel.
Samen zijn we creatief en bedenken we nieuwe producten/gerechten.
Wanneer nodig en mogelijk verbeteren wij het proces om te versnellen of versoepelen.
Hierin staan kwaliteit en service centraal.

Paul, Karin, Mark en Kevin van Gurp