Over Paul van gurp fastservice restaurant

 

 

Paul van Gurp Fastservice Restaurant is een horecabedrijf gevestigd in Deventer.
30 jaar geleden opgericht door Paul en Karin van Gurp en hedendaags uitgegroeid naar 2 vestigingen onder leiding van zijn zonen Mark en Kevin van Gurp.

Samen met een team van ruim 45 medewerkers worden er dagelijks mooie prestaties behaald.
We zijn gespecialiseerd in het bereiden van loaded fries, burgers, soft- & schepijs en een groot assortiment huisgemaakte producten.
Gasten komen bij ons vanwege de kwaliteit, service en betrokkenheid van het team.

Er zijn 3 pijlers waar wij dagelijks ons in willen onderscheiden: product, proces en het team.
Het team is het fundament van het bedrijf. Daarin investeren wij graag en veel.
Samen zijn we creatief en bedenken we nieuwe producten/gerechten.
Wanneer nodig en mogelijk verbeteren wij het proces om te versnellen of versoepelen.
Hierin staan kwaliteit en service centraal.

Dit alles willen we samen met rust en balans uitvoeren.